Content for class "spacer" Goes Here

|  Producten  |  Zonwering

VRAAG EEN OFFERTE
  

Zonwering

Wie geniet er niet graag van de zon?

Als vanzelf gaan we allemaal iets meer buiten leven van zodra de eerste zonnestralen de kop opsteken, genietend van wat het mooie weer te bieden heeft.

Maar soms kan overdaad schaden en dat is bij de impact van de zon op ons lichaam niet anders. Een zonwering is zonder twijfel de ideale oplossing om in gecontroleerde mate toch van de zon te genieten.

Al van bij de start is één van de hoofdactiviteiten van Pascal Van Gompel het plaatsen van de verschillende systemen die de markt te bieden heeft. Je kan bij ons terecht voor alle soorten zonweringen waarbij we resoluut kiezen voor de beste en meest performante merken zoals bijvoorbeeld Renson.

We plaatsen onder meer zonwering voor veranda's, luifels of zonnetenten, automatisatie en screens waarbij we graag de aandacht vestigen op de fixscreen van Renson.

 

Screens voor de veranda

Een verandascreen is speciaal ontworpen om bovenop een schuine of horizontale beglazing te plaatsen. Deze specifieke plaatsing zorgt ervoor dat niet zomaar elke screen op een veranda kan gebruikt worden.

Bijgevolg is een verandascreen iets dat steeds op maat van het project door ons wordt uitgewerkt. Het resultaat van wat we voor jou bedenken is een degelijk, betrouwbaar en mooi afgewerkt systeem dat perfect op je veranda past.

Niet enkel praktisch maar ook esthetisch biedt een verandazonwering heel wat voordelen daar het zorgt voor een mooiere en vaak gezelligere lichtinval.

 

Luifels of zonnetenten

In de zomer kan je ook genieten van een niet-overdekte ruimte. De zonnetent leent zich daarom perfect voor terrassen of balkons.

We bieden enkel zonnetenten van opperbeste kwaliteit die een robuustheid en dus windvastheid weten te combineren met een strakke en esthetische look waarbij het doek zorgt voor een speels kleuraccent naar jouw smaak.

Je hebt keuze uit heel wat kleuren waarbij wij je weten te adviseren over de tendensen en keuzes die perfect de harmonie van je woning respecteren. Ook grote overspanningen vormen voor onze systemen geen enkel probleem.

 

Screens

Heb je een ruimte die in de zomer net iets te veel zon binnenlaat om er nog van te kunnen genieten? Dan is een screen de ideale oplossing.

We bieden afhankelijk naar de inbouwmogelijkheden zowel inbouw- als opbouwscreens aan van hoogwaardige kwaliteit waarbij onze absolute topper de FIXSCREEN reeks van Renson is.

Deze screen biedt een zeer goede windvastheid doordat de screen onderaan voorzien is van een robuust profiel en aan de zijkanten verankerd is door een stevige ritssluiting en een intelligent ontworpen afdichting.

Screens vormen over het algemeen een vrij discrete oplossing voor lichtinval en temperatuurverhoging in een kamer die aan teveel zonlicht wordt blootgesteld. Bovendien is het een perfecte oplossing om bij een open raam die vervelende insectjes buiten te houden. Wij ontwerpen elke screen steeds op maat; en afhankelijk van factoren als smaak, oppervlakte en afwerking bieden we een selecte groep van oplossingen die we nauwkeurig afstemmen op jouw vraag. De kleur wordt steeds afgestemd op je smaak of de tint van je ramen. We zorgen bovendien steeds voor een smetteloze plaatsing waarbij elk detail wordt aangepakt.

 

Architecturale zonweringen

Een sterk opkomende tendens voor nieuwbouwwoningen of bij intensieve renovaties waarbij de woning een moderne look aangemeten krijgt, zijn de architecturale zonweringen.

Hierbij wordt een esthetische profielenconstructie aan of tegen de gevel gemonteerd die ervoor zorgt dat de zon voor een groot deel buitenshuis gehouden wordt en er in de woning van een gezellige lichtinval kan worden genoten.

Wij bieden ook hier een zeer ruime waaier aan mogelijkheden waarbij RENSON één van onze topmerken is en enkele zeer gesmaakte oplossingen aanreikt voor elke situatie.

Het spreekt voor zich dat een architecturale zonwering helemaal op maat wordt gemaakt en dus nodigen we je bij interesse graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we een voorstel uitwerken dat perfect bij de architectuur van je woning past.

 
© 2016 - www.pascalvangompel.be