Content for class "spacer" Goes Here

|  Producten  |  Renson terrasoverkappingen

VRAAG EEN OFFERTE
  

Renson-terrasoverkappingen: buiten genieten, wanneer u wil

Regent het pijpenstelen? Of brandt de zon genadeloos? Met een terrasoverkapping van Renson bent u in alle omstandigheden optimaal beschermd tegen de natuurelementen. Zo geniet u het hele jaar door van de gezonde buitenlucht.

Bovendien haalt u met Renson topkwaliteit in huis. Het bedrijf zet zich dag na dag in om doordachte, duurzame en efficiënte oplossingen te ontwikkelen die uw woon- en werkcomfort verhogen. Al een eeuw lang staan zij garant voor innovatie, betrouwbaarheid en service.

Als Premium Ambassador zorgt Van Gompel voor een perfecte plaatsing van uw Renson-terrasoverkapping. 

Minimalistisch design

Een ontsierende schroef? Niet wanneer u kiest voor een terrasoverkapping van Renson. Want alle bevestigingsonderdelen zijn er netjes verborgen. Onze codewoorden: slim, duurzaam en naadloos design.

Het resultaat? Een minimalistisch, perfect afgewerkt product dat past bij elk woningtype.

 

Eindeloze personalisatiemogelijkheden

Waarvan u ook droomt, u stemt de terrasoverkappingen van Renson eenvoudig af op uw wensen, met tal van opties, zoals:

  • personaliseerbare screens
  • uitgebreid kleurengamma
  • schuifpanelen in diverse designs
  • glazen wanden
  • verwarming
  • muziek

Dat is nog maar een greep uit ons uitgebreide aanbod. Benieuwd hoe uw terrasoverkapping er zou kunnen uitzien? Spring gerust binnen in onze toonzaal.

 

Minimaal onderhoud voor jarenlang genieten

Regen, hagel, rukwinden of brandende zon: een terrasoverkapping krijgt heel wat te verduren. Gelukkig bewaart die van u in alle weersomstandigheden haar kwaliteiten, voor een ultiem gebruiksgemak.

Hoe we dat garanderen? Doordat alle Renson-terrasoverkappingen gemaakt zijn uit de meest kwalitatieve en duurzame materialen. Mits een minimum aan onderhoud genieten u en uw kinderen, kleinkinderen, … er nog jaren van.

 

 
 Types Renson-terrasoverkappingen

In functie van uw woning en uw behoeften kiest u ofwel voor een terrasoverkapping met lamellen (Algarve Line, Camargue Line of Aero Line) of een terrasoverkapping met doek (Lapure of Lagune).

Bekijk je eigen overkapping of carport in ‘Augmented Reality’


Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op. Download daarna de 'Renson AR App' en laad de geconfigureerde overkapping in. Nu kun je jouw terrasoverkapping of carport in detail bekijken op de plaats waar die moet komen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…


START CONFIGURATIE!
© 2016 - www.pascalvangompel.be