Content for class "spacer" Goes Here

Waarom kiezen voor terrasoverkappingen met doek?


Het leuke aan terrasoverkappingen met doek? U weert zon, wind en regen mét behoud van maximale lichtinval. Zo leest u uw boek of tijdschrift rustig verder tijdens een onverwachte zomerse stortbui.

En wilt u volop genieten van het zonnetje of een mooie sterrenhemel? Dan schuift u het doek volledig open.


Ontdek onze mogelijkheden voor terrasoverkapping met doek: 
 
 

Design dat u het leven makkelijk maakt

Terrasoverkappingen met doek bestaan uit een hellende, aluminium structuur met geïntegreerde Fixscreen-technologie. Dankzij de modulaire opbouw breidt u ze trouwens gemakkelijk uit – ook achteraf.

Uiteraard hoeft u voor de afregeling niet uit uw luie zetel te komen. U bedient alles eenvoudig met een afstandsbediening. De regen- en windsensoren zorgen voor extra gebruiksgemak.
 

Lagune: uw buitenliving

De Lagune maakt van uw terras een extra leefruimte: u voorziet het geheel eenvoudig van verlichting, verwarming en speakers.

Geselen dikke regendruppels uw terrasoverkapping? De Lagune geeft geen kik – en u ook niet. Het regenwater komt dankzij een slimme waterafvoer terecht in een regenpijp in de verticale kolommen. Ja, ook als de doekzonwering niet volledig dicht is. Zo blijft uw meubilair in alle omstandigheden droog.

Laat u liever helemaal niets aan het toeval (en aan de weergoden) over? Met beweegbare zijelementen in de wanden realiseert u als u dat wenst aanvullende beschutting.

 

Lapure: stijlvol en minimalistisch

De terrasoverkapping Lapure bekoort wie houdt van strak, minimalistisch design. Storende elementen elimineerde Renson zoveel mogelijk. Zo rust het zon- en waterwerende screendak op elegante, discrete aluminium kolommen, zonder laterale verbinding. Het dak is verankerd aan de bestaande gevel.
U heeft de keuze tussen twee types:

  • met waterafvoer: dit type voert zelfs in halfopen stand regenwater vlot af via zijgeleiders en kolommen.
  • met dakoversteek: bij dit type loopt het dak tot voorbij de kolommen.
  • Zo geniet u optimaal van voldoende schaduw, zelfs bij laagstaande zon (voor installaties aan een westgevel).

… of koppel beide types aan elkaar om een grote afmeting te overspannen.

 
© 2016 - www.pascalvangompel.be