Content for class "spacer" Goes Here

|  Producten  |  Rolluiken

VRAAG EEN OFFERTE
  

Rolluiken

Rolluiken zijn multifunctioneel.

Je kan ze inzetten om een ruimte van schaduw te voorzien of volledig te verduisteren. Bovendien verhogen ze het veiligheidsgevoel en de privacy van de woning.

Rolluiken ook op maat

Pascal Van Gompel bv biedt allerhande kwalitatieve oplossingen voor zowel inbouw- als opbouwrolluiken bij nieuwbouw en renovatie. Maar naast rolluiken voor gewone (verticale) ramen bieden we eveneens rolluikconstructies op maat alsook rolluiken voor dakvensters en verandadaken.

Rolluiken op dakramen bieden we aan van het merk ATIX en kunnen gebruikt worden op dakvensters van de merken VELUX en ROTO. Rolluiken op dakvensters zijn doorheen de tijd een evidentie geworden omdat deze ramen meestal uitkomen in slaapkamers. Verduistering is hierbij zonder twijfel de belangrijkste beweegreden, maar wist je ook dat het rolluik een bijdrage kan leveren tot het binnenklimaat, geluidsdemping van storende regengeluiden en hagel of zelfs inbraakpreventie?

Rolluiken voor verandadaken

Als we spreken over hagel en weerbestendigheid komen we automatisch terecht bij de verandadak-rolluiken die eveneens een schaduwvormende werking hebben en mits de dichtheid en isolerende eigenschappen van de rolluiken vaak een ideale intensieve zonwering vormen. Hier werken we met rolluiken van ROLAX welke doorheen de jaren hun meerwaarde hebben bewezen op vlak van betrouwbaarheid en bovenal degelijkheid.

 
© 2016 - www.pascalvangompel.be