Content for class "spacer" Goes Here

|  Producten  |  Renson tuinelementen

VRAAG EEN OFFERTE
  

Linarte-tuinelementen: creëer de tuin en buitenomgeving van uw dromen


Uw tuin en de ruimte rondom uw woning omtoveren in een eenvormig designpareltje? Dat doet u met de Linarte-tuinelementen van Renson. Want een decoratieve wand, een zitbank of plantenbak en bijpassende buitenverlichting? Linarte biedt voor ieder wat wils.

Laat u verbazen door de verticale lijnstructuur van de Linarte-tuinelementen en kies uit twee profielen, verkrijgbaar in twintig RAL-kleuren.  Zo combineert u uw favoriete elementen tot een harmonieus en strak buitendesign.

 
 

Linarte Outdoor Light: verlicht gemoed

Geniet u graag van uw tuin op gezellige winteravonden en warme zomernachten? Dan is een degelijke buitenverlichting een must. Maak kennis met Linarte Outdoor Light en kies voor energievriendelijke ledverlichting in aluminium armaturen, verkrijgbaar in meerdere RAL-kleuren.

 
 • Lees meer
  Open or Close

  Linarte Outdoor Light integreert zich naadloos in uw tuin en woonomgeving. Daarvoor staan de 2 verschillende hoogteopties (32,5 en 51,5 centimeter) en de 4 uitvoeringen garant:

  • leds aan voorzijde
  • dubbele ledlamp voor en achteraan
  • combinatie led vooraan en stopcontact achteraan
  • alleen stopcontact

  Dankzij de professionele installatie met een grondspie of montageplaat straalt de tuinverlichting van uw keuze op elke ondergrond.

 
 

Linarte Modulo: decoratieve tuinkameleon

De Linarte Modulo past zich aan uw wensen aan. Plantenbak, zitbank of allebei? Dankzij de stijlvolle Linarte-profielen sluit de Linarto Modulo naadloos aan bij uw Linarte-wanden of -gevelbekleding. En dat in twintig verschillende RAL-kleuren.

U tovert deze decoratieve kameleon vlot om van plantenbak tot tuinbank met het hardhouten deksel. De Linarte Modulo is verkrijgbaar in vierkant en rechthoek. De vele combinatie- en koppelmogelijkheden bieden u een mooie opstelling die helemaal spoort met uw voorkeuren. Op zoek naar een setting met plantenbak en tuinbank in één? Met de Linarte Modulo kan het allemaal.


 

Linarte Icon: uw eigen tuinuniversum

Droomt u van een designmuur die uw tuin die strakke look biedt? Dan is de Linarte Icon uw garantie op een tuinomgeving met stijl. Laag tuinmuurtje of knusse zithoek creëren? Met de Linarte Icon gaat u voor maatwerk in de afmetingen die u kiest.
Overweeg ook een combinatie met de Linarte-gevelbekleding of ga voor een Linarte-zijwand aan uw terrasoverkapping.

De vele opties zijn de kers op de taart van uw uniforme tuinlook:

 • glasvezeldoek op één zijde van uw Linarte-wand in een kleur naar keuze
 • ledstrips of houten latjes in de lamellen van uw Linarte-wand

Zo maakt u uw tuin extra gezellig en vormt uw buitenmeubilair één mooi geheel waarin u zich comfortabel nestelt.

 
© 2016 - www.pascalvangompel.be