Content for class "spacer" Goes Here

|  Producten  |  Gevelbekleding

VRAAG EEN OFFERTE
  

Gevelbekleding: onthul het karakter van uw woning


Uw (kleding)stijl zegt iets over u. Bent u een hippe vogel klassiek? Voor uw gevelbekleding geldt hetzelfde. Welk karakter wilt u uw woning laten uitstralen?

Nieuwbouwwoning of renovatieproject? Met de gevelbekleding van Renson maakt u er sowieso een stijlicoon van. De Linius- en Linarte-lijnen bieden u een gamma van duurzame en eigentijdse designproducten.
Alvast onze excuses voor de keuzestress: het aantal mogelijkheden qua uitvoering en kleurafwerking is namelijk … oneindig. Wedden dat het resultaat uw smaak en voorkeuren 100 procent weerspiegelt?

Ontdek onze mogelijkheden voor gevelbekleding:

Tip: Onze strakke gevelbekleding is ook prima geschikt voor binnenwanden. Zo laat u binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Gevelbekleding Linius
 
 
 

Linarte: minimalistisch verticaal design

Gaat u voluit voor een moderne look? Dan is Linarte uw perfecte match. Renson trekt daarmee volledig de designkaart, met een strakke, minimalistische en verticale belijning. Het leuke is dat de aluminiumprofielen – licht en toch sterk – eindeloos te personaliseren zijn. En onderling combineert u ze naar smaak.

Gevelbekleding Linarte

Creativiteit troef

Dat uw gevelbekleding duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk moet zijn, is een basisvoorwaarde. Maar uiteraard moet uw gevel ook uw smaak en persoonlijkheid weerspiegelen.
Dat was nog nooit zo gemakkelijk. U doorloopt gewoon de volgende stappen:

  1. U kiest tussen twee profielen – Linarte Even of Linarte Block – en bepaalt zelf de RAL-kleur.
  2. U geeft bij de Block-lamellen uw voorkeur aan voor lamellen van 16 of 30 mm dik.
  3. U bepaalt of u ingewerkte hout- of ledstrips wenst. Dat kan in beide modellen.

Eindeloos personaliseren

Een logo of huisnummer in hout, een buitenstopcontact, een kraantje, een brievenbus, … Linarte laat u toe uw gevel 100 procent te personaliseren, zónder dat het design verwatert.
Om diezelfde reden zorgen we ervoor dat we de profielen onzichtbaar monteren, via clips op een achterliggende draagstructuur. Dat systeem sluit trouwens ook vervorming door warmte of kou uit. En nog een bijkomend voordeel: het laat toe om de profielen voor gebogen wanden te gebruiken.


 

Linius: strak en multi-inzetbaar

Wat als u een uniform design wenst voor méér dan uw gevel alleen? In dat geval is Linius een voltreffer. De profielen lenen zich uitstekend voor een accentmuur in uw interieur – of om deuren, kantelpoorten en sectionale poorten te bekleden. Die laat u zo onzichtbaar opgaan in uw gevel.

Kers op de taart: geen ontsierende elementen in dit strakke design. De bevestiging van de profielen is onzichtbaar weggewerkt.

Gevelbekleding Linius
 

Klaar om uw gevelbekleding te plaatsen?

Als Renson Premium Ambassador hebben we de ervaring en knowhow in huis.
Neem contact met ons op voor meer info!

Contacteer ons
 
© 2016 - www.pascalvangompel.be