Content for class "spacer" Goes Here

|  Producten  |  Automatisatie

VRAAG EEN OFFERTE
  

Automatisatie

Automatisatie maakt het leven makkelijker

Automatisatie bij woningen is een steeds belangrijker wordend aspect en dat is niet meer dan logisch. Het maakt het vertoeven in en rond je woning een stuk makkelijker en aangenamer.

Pascal Van Gompel is jouw vertrouwen meer dan waard wanneer je op zoek bent naar de automatisering van een garagepoort, een tuinpoort of zonweringen en automatisatie.

Afsluitingen

Bij tuinpoorten bieden we performante en betrouwbare oplossingen voor zowel schuifpoorten als draaipoorten. Hierbij kan de motor zowel bovengronds als ondergronds geplaatst worden en zoeken we zo steeds met onze klanten naar de meest esthetische oplossing die aan je behoeften voldoet. We plaatsen ook slagbomen voor industriële toepassingen.

Garagepoorten

Als we kijken in de richting van garagepoorten zijn er weinig tot geen poorten die we niet kunnen voorzien van een automatisatie. Zelfs zeer zware poorten kunnen met een gewichtigere oplossing uitgerust worden zodat je niet zelf die ganse poort moet opdrukken. Ook authentieke hoevepoorten waarbij je 2 naar buiten draaiende vleugels hebt, zijn automatiseerbaar. Je voelt ongetwijfeld al aan dat we ook hier steeds op maat werken om een goede oplossing voor elke situatie te vinden. Daarom vinden we het zeer belangrijk dat we je persoonlijk verder kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Zonwering en automatisatie

Zonweringen en automatisatie zijn niet altijd op een goed bereikbare plaats manueel bedienbaar, maar ze zijn meestal wel perfect automatiseerbaar! Wel moet je bij het plaatsen van de screens of automatisatie, zeker als deze ingebouwd worden, rekening houden met de aansluitingen van de motor.

 
© 2016 - www.pascalvangompel.be